Benzineauto’s


Heb jij een auto? En hoe lang heb je er al een? Tegenwoordig zijn de eisen aan auto\’s bijvoorbeeld al vrij streng, maar zelfs ik wil geen slechte auto, en het zou me niet verbazen als er iets met mijn auto dreigt te gebeuren. Of dat de auto in brand vliegt. Tegenwoordig hebben we elektrische auto\’s. Elektrische auto\’s. Maar ik geef de voorkeur aan benzineauto\’s. Ik denk dat benzineauto\’s de beste keuze zijn, vooral voor beginners. Als je iets extra\’s wilt, is dat niet onredelijk.

Myslím, že jsem dobrá řidička.

Iedereen wil er een! En ik dacht dat als ik jonger was, ik misschien wel een elektrische auto wilde. Maar nu ik 35 ben en nog steeds een benzineauto heb, wil ik misschien geen benzineauto meer. Ik ging akkoord, maar alleen als het een benzineauto was. Ik was erg blij, want twee van zijn vrienden rijden in elektrische auto\’s en zijn er erg blij mee. Hij zegt dat ze milieuvriendelijk zijn en bijna geen uitstoot hebben.

Klasické auto mám nejraději.

Ik weet niet hoe ik het moet geloven, maar keer op keer krijg ik te horen dat elektrische auto\’s totaal waardeloos zijn, dat ze in brand kunnen vliegen, dat er echt weinig oplaadpunten zijn in Tsjechië, enz. Dat is mij verteld. Ik heb allerlei informatie opgezocht en het is absoluut waar. Maar ik wil geen elektrische auto om verschillende redenen. Ik hoor dat ze heel snel vlam kunnen vatten en dat maakt me bang. Ik zou ergens naartoe kunnen rijden en plotseling zou mijn elektrische auto in brand kunnen vliegen. Ik weet dat de kans klein is, maar zo denk ik vooruit en overweeg ik alle mogelijkheden, dus voor mij is een benzineauto het makkelijkst en het beste.

In

0 reacties