hoeveel kost de baby?


Daarom is het noodzakelijk om zowel de aankoop van apparatuur voor de baby als het daaropvolgende gezinsbudget grondig voor te bereiden.
het ideaal is om van tevoren iets op te slaan, maar als dit niet mogelijk is en de zwangerschap onverwacht en ongepland plaatsvindt, moet je nadenken over hoe je een nieuw gezin in het budget kunt opnemen, zodat niemand verliest.
de basisuitrusting omvat een wieg, zonder welke het kind niet kan. Hier kunt u kopen en nieuw, prijzen variëren van 500-. We kunnen een nieuwe krijgen van 1000 CZK. Vergeet niet matrassen, wraps en dekbedden. Maar het is niet nodig voor zo \’ n klein kind om onnodig dure werken te kopen, en de zogenaamde kwaliteit tegen een redelijke prijs is voldoende.
pokojíček pro mimčo.jpg
een gevulde vervangende tafel dient als een onmisbare assistent. U kunt het bijvoorbeeld kopen met een ingebouwde badkuip en afvoer. Prijzen variëren tussen 1000-5000, – CZK.
Kleding en hygiënische artikelen moeten ook van tevoren worden voorbereid. Overdrijf het echter niet met een one-size-fits-all-inventaris. Het kind groeit heel snel, dus we hebben een overzicht van 5 lichamen, 5 onesies en sommige onderdelen, zoals hoeden, sokken, afhankelijk van het seizoen. We kunnen een hele set kleding ter waarde van maximaal 500 krijgen in de goedkoopste kinderkledingwinkel – CZK.
botičky na oblečení.jpg
denk onder hygiëneproducten aan Handdoeken, doekluiers, kammen, luiercrèmes, thermometers, scharen, wattenstaafjes, handdoeken, chaise lounges en wegwerpluiers.Dit zal lange tijd het duurste item in de begroting zijn. Koop deze set in het assortiment van 1500-3000, 〜CZK.
als je bijvoorbeeld van luierfabrikant moet veranderen, is er niet te veel voorraad wegwerpluiers met betrekking tot de groei van het kind en mogelijke allergieën. Tegenwoordig is alles over het algemeen minder, omdat de meeste winkels tot 8 uur \’ s avonds beschikbaar zijn, dus het is geen probleem om voorraden te verzenden en aan te vullen in geval van acute nood vader of grootmoeder.
1. Een van de duurste items zal zeker een kinderwagen zijn. We hebben de keuze uit oud of helemaal nieuw. De meeste moeders zijn op zoek naar een nieuwe auto voor hun baby. Let bij het kiezen op de lengte van het diepe krat, zodat het niet gebeurt dat de 4 maanden oude baby niet in het krat past. Een groot voordeel wordt geleverd door een kinderwagen in combinatie met een adapter voor het klikken op het autostoeltje, wat u zult waarderen, vooral bij een bezoek aan winkelcentra. We kopen de oude kinderwagen vanaf 1000, – CZK en kopen de nieuwe kinderwagen vanaf 6000, – CZK.
totaal totaal het totaal van de starterset voor de komst van de baby ligt in het bereik van ongeveer 6000, -tot 20000, -CZK, en het hangt er echt van af of we liever alle nieuwe dingen doen of bescheiden zijn.
en er zijn veel “noodzakelijke” attracties die we echt nodig lijken te hebben. In het begin is de baby echt pretentieloos en heeft hij niets nodig, behalve de aanwezigheid van moeder. Dit geldt vooral voor speelgoed, schommels, carrousels op wiegjes, babyfoons met videocamera \’ s, knuffels, Projectoren en dergelijke onzin.Dit kan, indien nodig, bijvoorbeeld bij het kraamafdeling worden gekocht, maar het blijkt dat het in de praktijk helemaal niet nodig is.

0 reacties