iedereen twijfelt aan het ouderschap


met de komst van ons eerste kind draait ons leven meestal volledig op zijn kop. We hadden een vrij duidelijk idee van wat we gingen doen en hoe we het gingen doen, maar plotseling stort ons idee in als een kaartenhuis. Een goed voorbeeld is om \’ s nachts bij het kind op te staan. We weten van tevoren dat hij meerdere keren per nacht wakker wordt, en we zijn hier klaar voor, maar alleen als de situatie zich voordoet en je elke 2 uur moet opstaan voor een kind, kun je erachter komen hoe ongelooflijk moeilijk het echt is. Vooral wanneer deze situatie zich elke nacht herhaalt, verliezen we langzaam maar zeker kracht en beseffen we wat echte vermoeidheid is.
syn za otcem
Het is een situatie die een kinderloos persoon zich niet kan voorstellen totdat hij het in zijn eigen huid ervaart. Ze kunnen vaak beweren dat ze de hele nacht geprofileerd zijn en vervolgens gewerkt hebben, maar ze zijn zich er niet van bewust dat het de volgende nacht kan rijpen, met de baby zul je niets groeien. Maar het moeilijkste is alleen wanneer het kind zich begint te manifesteren als een persoonlijkheid en aandringt op zijn eigen wil, en het is noodzakelijk om te beginnen met een echte doelgerichte opvoeding. Constante vragen over wat het kind moet vergeven en wat al over de grens is gegaan, of het fysieke straffen moet gebruiken of niet, of het kind zoveel mogelijk voor zichzelf moet proberen of hem of haar weg moet trekken– om te beschermen, dit zijn de dingen die elke ouder elke dag moet doen. Het is maar een klein deel van de beslissing die je moet nemen.
rodiče s dcerkou
Vooral als er veel mensen in de buurt zijn die altijd advies geven over hoe ze hun kinderen moeten behandelen, zijn de meesten van hen de ouders van u of uw partner. Onze sterken weten hoe ze hen moeten leiden, de zwakken doen alsof ze niet naar advies luisteren, en de zwaksten proberen het te volgen, althans als ze voor hen staan. Met de komst van de baby alleen al zal je leven 360 graden draaien en kun je je van tevoren voorbereiden op veranderingen zoals je wilt, maar uiteindelijk zal het kind volledig voorbereid zijn
.

0 reacties