Man en gezin


Ik denk dat het makkelijker is om een man te zijn dan een vrouw. Dit komt vooral door het feit dat mannen geen kinderen hoeven te baren. Ik denk dat de natuur dit een beetje oneerlijk heeft gemaakt. Hoeveel pijn moet een vrouw verdragen om een man te baren? Naar mijn mening is dit echt een grote pijn. Omdat ik zesenveertig uur bevallen ben, dus ik kan het zeggen. En ik moet zeggen, Ik verloor bijna mijn ziel in het proces, en ik stierf bijna.

Muži jsou někdy romantičtí.

terwijl mijn man ergens de geboorte van zijn kind vierde. Ik begrijp niet hoe hij ergens 46 uur kan vieren, want Hij vertelde me zelf met zijn vrienden dat hij de geboorte van zijn kind vierde. En terwijl ik daar leed, genoot hij van zichzelf. waar is gerechtigheid? Dus, in dit geval is het echt gemakkelijk voor mannen. Ze vieren feest terwijl hun vrouwen lijden. Maar mannen dit alleen is niet gemakkelijk. Het is ook noodzakelijk om vreedzaam te werken, waar ze kinderen niet in verlegenheid brengen of achtervolgen. Niet dat ze kinderen lastig vallen. Bijvoorbeeld, niet ik. Maar Ik wil ook soms naar het gezelschap van mensen gaan, dus ik ben het nog steeds zat om alleen naar kinderverhalen te luisteren.

 I muži o sebe pečují.

Ik heb lange tijd geen koffie of wijn gedronken met mijn vrienden. Omdat de man altijd zegt dat hij veel te doen heeft, dat hij op het werk moet blijven. Ik weet niet waarom, maar het spijt me echt, er zijn dingen die echt verontrustend zijn. Dit leven is echt niet de moeite waard, dus soms denk ik dat ik van hem ga scheiden. Mannen genieten van het leven en vergeten verplichtingen. Natuurlijk gooit hij ze niet allemaal in 1 zak. Maar de laatste en 2 partners waren zodanig dat ze liever genieten en de plicht vergeten. Holt \’ s mannen zijn anders. En het huis? Deel je de verantwoordelijkheid met mannen thuis of heb je het net als ik? Ik denk dat het tijd is dat ik thuis vertrap en probeer thuis een verschil te maken. Niet precies, maar gewoon een beetje, dus de man merkt het niet.

In

0 reacties