Motoren en auto’s


Heb je ooit op een echte motor gereden? Heb je ooit op een motor gereden? Zo ja, dan weet je ongetwijfeld dat je heel veilig moet zijn als je op een motor zit. Het maakt niet uit of je een rijder of passagier bent, of je de motor bestuurt, in een zijspan zit of achter de bestuurder zit. Ik moet bekennen dat ik behoorlijk bang ben voor motoren. Dat komt omdat een vriendin van mij die een motor had een ongeluk heeft gehad op een krachtige motor. Ze brak twee keer haar knie en kon anderhalf jaar nauwelijks lopen. Ze zei dat ze tot ongeveer drie jaar later niet kon rennen of sporten.

Můj kamarád přemýšlí o motorce.

Ik heb vroeger motor gereden en ik reed als passagier voor een vriend. Ik heb eigenlijk geen motorrijbewijs en ik heb nog geen autorijbewijs. Er zijn altijd ongelukken en problemen op de weg. Ik heb geen autorijbewijs of motorrijbewijs nodig.

Někdo miluje jízdy na motorce.

Ik zou liever gewoon niets doen en een taxi nemen of het openbaar vervoer gebruiken, maar ik geef toe dat ik mijn auto de laatste tijd echt mis. Sinds ik mijn partner verliet, die een auto had en overal mee naartoe reed, ben ik gewend geraakt aan het gemak. Dus ik denk erover om een elektrische fiets of een lichtgewicht fiets te kopen of een rijbewijs voor een groep B auto te halen. Ik denk dat het de moeite waard is, vooral in de winter, en ik ben niet van plan om een taxi of motor te gebruiken voor grote aankopen. En jij? Heb jij een motor of een auto? Of hebben sommige mensen beide?

In

0 reacties