Om zo gezond mogelijk te leven


We worden omringd door mensen die ons adviseren om gezond te leven, zo min mogelijk afval weg te gooien, het openbaar vervoer te gebruiken of te fietsen of skaten, gezond te eten, te bewegen en helemaal niet te stressen. Veel mensen raden aan om helemaal niet te stressen. Al deze dingen zijn echter volstrekt onmogelijk te bereiken zonder één belangrijk ding te weten. Dat is dat het moet beginnen bij ons bewustzijn. We moeten zelf de ernst van de situatie inzien en proberen zoveel mogelijk bij te dragen aan deze planeet waar we elke dag op lopen.

jóga

Want als we de dingen om ons heen niet liefhebben en waarderen (niet alleen dingen, maar alle levende wezens die hier met ons leven), hebben we geen kans om onze manier van leven te veranderen. Daarom moeten we eerst de toereikendheid van de dingen in onze eigen geest realiseren. Niemand kan ons dwingen om af en toe geen chips te eten, of om geen vlees te eten, of om ons afval niet te sorteren, of om geen recyclebare verpakkingen te gebruiken, of om die verpakkingen niet meer dan één keer te gebruiken. Niemand weet wat goed is.

běhání

Sommige mensen eten vlees, anderen niet. Maar zij die vlees eten zijn zeker geen slechte mensen en, integendeel, zij die geen vlees eten zijn geen vreemdelingen. Het is belangrijk om de beslissingen van iedereen op deze planeet te respecteren, want daar komt het verlangen vandaan om het milieu en het land te helpen. Sommige mensen hebben geen tijd om hun afval te sorteren, maar ze proberen het juist te minimaliseren door in de winkels geen mandarijnen in zakken te doen. En de rest van het afval dat niet kan worden geminimaliseerd, hebben ze niet de tijd of de mogelijkheid om te sorteren. Helpt dit niet al? Sommige mensen hebben geen tijd om te sporten, maar proberen gezond te eten en kopen producten van boeren en winkeliers. Anderen kopen heel gewone producten en eten \’s avonds chips terwijl ze een film kijken. En drie keer per week gaan ze hardlopen in de natuur. Ze pakken het allemaal op heel verschillende manieren aan.

0 reacties