Online aanmaken


Weet je nog toen je je eerste computer kreeg? Ik herinner me precies dit. En aangezien ik toen ongeveer 15 of 16 jaar oud was, was het al in die tijd dat zo \’ n computer ook nodig was om op school beter te kunnen leren. Maar onze familie had niet genoeg geld voor ons om een computer van goede kwaliteit te krijgen, dus het was alsof mijn eerste computer een grote grijze doos was waar hij niet veel van wist.

Počítače jsou zajímavé.

en het ergste was dat als je iets van deze oude computer wilde, iets heel lang duurde om te laden. Als ik daarna naar een andere pagina wilde, moest ik op alle pagina \’ s klikken om naar een andere pagina te gaan. Dit was naar mijn mening echt moe en ik vond het niet leuk, dus ik denk dat de computers van vandaag echt zijn wat ze vandaag zijn, informatietechnologie is echt geavanceerd en je kunt er eigenlijk alles mee doen. Je kunt zelfs verschillende trucjes doen.

Často pracují online.

Maar Ik wil er niet over praten, want ik ben een paar keer voor de gek gehouden. Toen ik iemand wilde ontmoeten, maakte ik een online datingpunt. Ik schreef met een heel aardige man die ongeveer 3 maanden met mij had geschreven. Uiteindelijk besloten we elkaar te ontmoeten. Helaas kwam niemand op een date, en later leerde ik ook dat het een oplichterij was die gewoon met iemand wilde schrijven. Je zult niet weten hoe erg het me spijt. En ik zorg dat ik al heb opgegeven op informatietechnologie en kan zo \’ n scam doen zonder dat iemand anders het Weet op de computer. Ik denk dat de online zwendel de zak wegblies. Ook horen we overal op TV dat het cyberpesten en cybercriminaliteit is. Dit is echt slecht omdat het niet mag gebeuren en op een of andere manier moet worden behandeld. 

In

0 reacties