Verstandig winkelen


De tijd is voorbij dat de koelkast van jou en je partner leeg was en je eten bestelde als je honger had of in een restaurant ging eten. Met de geboorte van een baby verandert alles. Je moet vooruit denken en een voorraad aanleggen. Wees slim, schrijf een lijstje en houd je eraan. Vermijd de verleiding om onnodige dingen te kopen die je niet zult gebruiken.
účtenka z nákupu

  • Drogisterijen

Je kunt niet zonder. Maar sla geen troep in. De meeste moeders en deskundigen zijn van mening dat minder meer is. Maar wat is er één ding waar je niet zonder wilt? Dat zijn luiers. Of je nu stoffen luiers of wegwerpluiers gebruikt, je moet ze altijd in huis hebben. Laat ze niet verloren gaan. Bestel ze bij een online winkel. Kijk naar de prijzen. In de uitverkoop kun je veel besparen. Houd de verzendkosten in de gaten. Bestel indien nodig hoeveelheden zodat de levering gratis is. En als je toch bezig bent, kijk dan ook eens naar vochtige doekjes. Aan badproducten in huis geen gebrek. Maar gebruik ze niet te veel. Zeep en badcrème kunnen helpen. Let echter goed op de huid van je baby voor reacties. Koop geen grote hoeveelheden, want dat kan irritatie veroorzaken.
malé dítě

  • Voeding

Als je je baby al flesvoeding geeft, heb je melk nodig. Als je het nog niet geprobeerd hebt, koop dan een zo klein mogelijke verpakking, proef het en koop dan meer. De meeste supermarkten hebben kortingsacties zodat je tegen spotprijzen kunt kopen. Neem kleine hoeveelheden voedingsmiddelen in potjes in, zelfs als ze gemaakt zijn van biologische groenten en fruit. Dit wordt gewaardeerd als je onderweg bent of als er iemand oppast. Het is fijn om een ijzeren voorraad in de voorraadkast te hebben. Je hoeft je planken niet te vullen met ijzer. Maar controleer ze van tijd tot tijd en vul ze aan indien nodig. Tegenwoordig zijn er allerlei producten verkrijgbaar, zoals koekjes en chips, die je kunt waarderen als een snelle snack en tegelijkertijd je kind lang kunnen vermaken. Deze producten zijn verkrijgbaar in drogisterijen en natuurvoedingswinkels met een afdeling babyvoeding. Als je in een grensgebied met Duitsland woont, winkelen veel gezinnen daar omdat de kwaliteit van de producten hoog is.

In

0 reacties