de badkamer veranderen zonder te demonteren


een oude, ouderwetse badkamer omvormen tot een nieuwe, stijlvolle hygiënehoek is niet zo moeilijk als het lijkt. Als je om verschillende redenen geen tijd hebt om de oude tegel te verjongen, of je wilt er gewoon niet in investeren, dan is er een andere manier.

tegels

hebben de oude tegels in de badkamer een nieuw ontwerp nodig? Het is niet nodig om ze onmiddellijk te veranderen, maar dit is moeilijk, moeizaam en niet bepaald goedkoop. Wat te proberen te versieren op voorhand? In de hobbymarkt of op Internet kunt u gemakkelijk verven kopen voor tegels die u zelf kunt schilderen, kiezen uit tientallen tot honderden tinten, of als u een beetje vrije geest aan het idee wilt brengen, kunt u kleuren van een groter spectrum kiezen en u kunt ze kiezen volgens uw verbeelding. Je kunt ze afwisselen. Dan kun je de tegels lijmen met de stickers die hiervoor zijn gespecificeerd en ze elke decoratie geven die je wilt.

žena v koupelně

als je bad al geel is geworden, maar niet roest en je wilt het niet veranderen, hoeft dat niet. Dingen die niet kunnen worden gewassen, moeten ook opnieuw worden geschilderd. Om dit te doen, koop een speciale spuitverf.Dit is gemakkelijk aan te brengen, niet duur en het effect is het waard. Koop gewoon een nieuwe kraan en doucheslang, het is geen probleem, maar het is ook niet moeilijk te vervangen.

moderní koupelna

de gootsteen kan en moet worden vervangen. De oude staande wastafel is niet meer stijlvol. Het vervangen van de gootsteen is echter geen moeilijk proces en u kunt de gootsteen zelf ook tegen een redelijk goede prijs kopen. Dan kunt u kiezen voor een aanrecht spoelbak die er stijlvol, modern en gemakkelijk te onderhouden uitziet. Echter, ondanks de hoge prijs, vermijd houten spoelbakken die geen lange levensduur hebben, geef de voorkeur aan klassieke, dat wil zeggen keramische spoelbakken die gemakkelijk te onderhouden zijn, en spoelbakken voor werkbladen zijn gemaakt van verschillende vormen en ontwerpen, dus iedereen kiest.

algemeen ontwerp

het algehele ontwerp is gemakkelijk te tweaked door het selecteren van badkamer functies, zoals stijlvolle toiletbrillen, verlichte spiegels, zeepdispensers, borstelbekers, wasmanden en douchegordijnen.

In

0 reacties