Praktische Internet


Vandaag, het Internet is echt heel belangrijk, ik denk dat vandaag echt niemand heeft het Internet, zoals Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Internet, Zelfs als het aan mij was om, ik heb echt begrepen hoe mensen ook genieten van het Internet en hoe het Internet werkt en wat het is goed voor zijn, natuurlijk, tot ongeveer 30 jaar geleden, toen had iemand thuis is op Internet, en niet te vergeten de computer. Dat was niet helemaal duidelijk en heel gebruikelijk. Omdat ik dacht dat het het beste was om ook de ouderen op te voeden en ze echt op te voeden. Wat betreft de ouderen, bijvoorbeeld, omdat mijn buurman, 70 jaar oud, nog steeds niet begrijpt hoe het Internet werkt. Ik heb het haar meerdere malen proberen uit te leggen, maar helaas is het tevergeefs. Je hebt een buurvrouw die dit nog steeds niet begrijpt, maar opnieuw begrijp ik dat het op haar leeftijd heel goed mogelijk is om het op deze manier te begrijpen.

Často také moc ráda pracuji online.

ze vertelde me dat ze vanwege haar leeftijd niets zo snel begreep, maar het kan me niet schelen. Hoe vaak kwam mijn buurvrouw naar me toe voor koffie en Ik wil haar wat grappige video \’ s laten zien op Internet. Ik vind het altijd leuk om iemand te ontmoeten of iemand te helpen, dus het maakt me blij als ik iemand kan helpen. En als mijn buurman wil weten wanneer de bus daarheen gaat.

Denně náš počítač funguje.

als mijn arts open is, zal ik altijd online zijn. Ik laat haar alles zien en vertel haar dan dat veel mensen tegenwoordig natuurlijk het Internet vooral hebben voor werk of school. Ik heb geleerd dat het al normaal is dat basisschoolkinderen e-books hebben, ook al hebben ze nog geen kinderen op school. Het is geen studentenboekje meer. Het spijt me echt, want ik verberg mijn schoolboeken heel zorgvuldig, en mijn moeder ook. Het is zo \’ n herinnering, ik weet niet eens hoe ik wat elektronische studentenboeken ga archiveren. 

0 reacties