de beste arbeidsvoorwaarden die je kunt krijgen


De voordelen van een verblijf bij uw werkgever of het verlaten en accepteren van aanbiedingen elders zijn ontelbaar. Ze zijn echt divers, maar er werden 5 voordelen op gezet, en het werd ongetwijfeld verwacht dat het de meest populaire zou zijn. Hoe zijn ze?
nápoj u pc
Volgens een studie van PayWell,onder de 5 meest aangeboden voordelenzijn::

  • Mobiele telefoons
  • Auto \’ s
  • Een week vrij
  • Snacks op het werk en
  • Aanvullende pensioenbijdragen.

Zoals u ziet, hebben we het over niet-financiële zaken. Financiënis de meest voorkomende:

  • Overuren
  • Weekendpremies en
  • Dertiende salaris.

Wenselijk en nuttig

Niets van het bovenstaande zal je verbazen. Maar wat is het beste deel? Voor ondernemers, natuurlijk, degenen die kunnen worden afgeschreven van belastingen. belastbaartegenwoordig zijn er veel keuzes, waarvan vele gelukkig door veel werknemers worden gebruikt. Wie zou niet willen dat zijn baas tot 20.000 dollar betaalt voor een vakantie? Ook stimuleringsbijdragen aan studenten, zoals instellingen voor voortgezet en hoger onderwijs, zijn belastbaar. Maar deze voordelen voor werkgevers maken deel uit vanfiscaal aftrekbare uitgaven.

Als basis voor belastingkredietenkunt u bijvoorbeeld rekening houden met bijdragen aan aanvullende pensioenen en levensverzekeringen tot 50.000 CZK per jaar, maaltijdcheques, de mogelijkheid van onderwijs en omscholing, extra weken werkkleding of noodzakelijk verlof. Maar je kunt ook genieten van de zogenaamde ziekteverlof, jaarcoupons voor het ophalen van het openbaar vervoer en werk van medewerkers. De werkgever kan u dit allemaal bieden.
auto na dovolenou
Natuurlijk is het aan u welke voordelen belangrijk en voordelig voor u zijn. Ben je meer geïnteresseerd in geldelijke of niet-geldelijke beloningen? Als je een gezin hebt, zul je zeker genieten van een extra vakantie. Als je alleen bent, wil je misschien wat extra geld verdienen. Natuurlijk moet je geen baan kiezen op basis van de voordelen die je ontvangt. Maar toch kunnen ze je helpen een beslissing te nemen, vooral als je erover denkt om veranderingen aan te brengen.

In

0 reacties