eerste tandgroei


tandroest, de plaag van schimmels. Helaas is er een algemeen gezegde dat het waar is, en als het gaat om baby \’ s, is het nog meer waar. Kinderen zijn moe, hun tanden laten ze niet slapen, en jij niet. Hoe de baby te helpen met pijn en hoe zoveel mogelijk te kalmeren en te ontspannen?
smích dítěte
houd je Baby bezig
Je baby kan zich onwel voelen, pijnlijke tanden hebben en tegelijkertijd koorts, diarree, loopneus, hoesten of andere kwalen hebben. De baby is niet energiek en huilt en huilt natuurlijk de hele dag. Entertain hem, toon kleine kruimels speelgoed, zingen, vertellen gedichten, fokken, Toon nieuwe. Kinderen rond de reeds wandelende jaren genieten vaak van buitenwandelingen naar de speeltuin. Het kind zal de pijn vergeten en zich een tijdje beter voelen.
Wees niet bang om pijnstillers te gebruiken
Dit is niet bepaald ideaal, maar er is geen andere optie dan het gebruik van kalmerende middelen in de vorm van pijnstillers.de eerste optie om te proberen is natuurlijke tandvleesolie, die op zijn minst de ergste pijn moet verlichten en verlichten. Als het niet werkt voor je baby, probeer dan een verdovende gel die het beschadigde tandvlees kalmeert en de baby echt helpt. In het ergste stadium, wanneer de tanden al tandjes krijgen, is het vaak het beste om de siroop van pijn te geven, natuurlijk vaak, allemaal huilend, maar als je ziet dat de tanden worden gesnoeid, wees dan niet bang om de siroop \’ s nachts te zetten. Zowel jij als je kind moeten slapen.
pláč dítěte
naar de Baby gaan
is het moeilijk om de baby alleen in de wieg te laten slapen en te huilen en te huilen? Dwing hem niet en zoek hem een plek in je bed. Als hij rustiger slaapt, ondanks de pijn, loont het echt. Voor onze baby \’ s was de brancard het meest effectief wanneer de tanden rechtop stonden en niet zo pijnlijk waren. In ieder geval is het waar dat het kind slecht tolereert wat hij niet leuk vindt, en wat voor hem aangenaam is, zal hem helpen.

0 reacties