grote gezinnen


Ik heb altijd gedacht dat als je van kinderen houdt, je een goed mens bent. Ik weet zeker dat iedereen gelijk heeft. En ik wilde altijd al een gezin waar vooral het lachen en de vreugde van kinderen waren. Natuurlijk moet ik een partner vinden die een groot gezin wil. Omdat ik meestal mannen ontmoet die maximaal één of twee kinderen willen. Helaas is het voor mij geen optie. Ik wil graag vier of vijf kinderen. Ik denk dat het hebben van veel kinderen Mijn lot en mijn missie is. Ik weet niet waarom, maar achteraf gezien, in de geschiedenis van onze vrouwen, hadden ze echt altijd veel kinderen.

Chci hodně dětí.

en het was niet zo dat er geen anticonceptie was, want het waren kinderen die per ongeluk werden geboren. Nee, niet eens een beetje.. Elke vrouw in ons gezin wilde heel veel kinderen, dus ik kan me niet voorstellen dat ik maar één of twee kinderen zou hebben. En als ik al een paar kinderen zou moeten hebben, zou ik minstens 3 kinderen hebben. En natuurlijk, toen ik mijn eerste vriendje vond, vertelde hij me zelfs dat hij geen kinderen wilde.

Děti mám moc ráda.

en in geval van nood wordt gezegd dat zelfs op dat moment, wanneer hij minstens 50 jaar oud zal zijn, er maximaal 1 kind zal zijn. Hij wil genieten van zijn jeugd. Dus dit was natuurlijk uitgesloten, ik gooide hem weg en ik wilde lange tijd geen enkele man ontmoeten. En drie jaar later vond ik een tweede partner die een kind wilde. Dat was ook uit den boze. Nu hoop ik dat ik over anderhalf jaar een man zal vinden die een geweldige vader zal zijn en minstens vier kinderen wil hebben. Ik denk dat er niets verloren is gegaan en dat ik nog steeds dezelfde kans heb om de liefde te vinden die ik verdien, echt iedereen in de wereld verdient hoe was het met jou en je familie? Wil je een groot gezin of wil je een kind? Persoonlijk respecteer ik alle beslissingen, want iedereen weet hoeveel kinderen aankunnen.

0 reacties