Italië


Italië-soms & #34;italiaanse schoenen & #34; er zijn veel mooie plekken en het is zeker een bezoek waard. Dolomiet Wie kent ze niet? 1. Een van de mooiste bergketens, hoge toppen, planken, spleten. De kleur van de rots is wit, in contrast met het rijke groen in de vorm van prachtige bossen en weiden. De Dolomieten kunnen bogen op indrukwekkende panorama \’ s. Lake Lago di Sorapiss, Lake Lago di Braies, Lake Passo Pordoi, Lake Passo Giau en Lake Tre Cime Gables zijn een bezoek waard. In de Alpen is er een prachtig meer Lago di Como. Het meer is Y-vormig. Rond het meer zijn er vele prachtige villa \’ s, hier in de stad Bellagio, de parel van Lagodi Como. Bekijk de stad. Verona

jezero v itálii

Deze Italiaanse stad werd beroemd door zijn toneelstuk “Romeo en Julia” van William Shakespeare. Bezoek de brug Ponte Scaligero, de Basiliek van San Zeno Maggiore en Piazza Elbe. Het is absoluut noodzakelijk om het Huis van Julia te zien, waar de scène van de liefdesverklaring net plaatsvond, omdat Shakespeare zei dat hij de stad beroemd maakte. Binnen een half uur bent u aan het Gardameer. Zoals de naam al doet vermoeden, is het meer niet het grootste meer van Italië. En het is prachtig.  Aangenaam strand, helder water, romantische promenade, berglandschap. Als u een liefhebber bent van fietsen, zult u zeker gebruik maken van het fietspad langs het meer, en ook hier kunt u gebruik maken van de wandelpaden.

městečko

neem een kijkje in de stad Sirmione. En als je kinderen hebt? Dus, het Gargaland pretpark moet geïnteresseerd zijn in hen. Een andere plaats is Venetië. Venetië is gebouwd op een lagune. Grand Canal en de Rialtobrug. Breng zeker een bezoek aan de provincie San Marino in Italië. De accommodatie ligt binnen 1 km afstand van het centrum van Rimini. Kleine winkeltjes, veel cafés, heuvelachtige middeleeuwse straatjes. Zo wordt San Marino uitgelegd. Het is ook vermeldenswaard dat San Marino op de lijst van UNESCO staat. Een bekende regio is Toscane. Het wordt gedomineerd door de Alpen, Chianti wijnstreek, prachtige stranden, zee en eilanden. 

0 reacties