onze kinderen


Ik denk en ben van mening dat kinderen onze toekomst zijn. Zonder kinderen zou het niet echt gebeurd zijn. Of wat vind je van de kinderen? Denk je dat kinderen onze toekomst zijn? Natuurlijk moeten we onze kinderen altijd heel zorgvuldig opvoeden. En het hebben van kinderen gaat niet alleen over het opvoeden van kinderen, maar ook over de zorg voor hen en het geven van een liefde voor thuis, onderdak en kwaliteitsvoedsel. Velen geloven dat kinderen Geen kwaliteitsdieet nodig hebben, en een volledig gewoon dieet is voldoende. Veel mensen verwijzen naar het feit dat ze, misschien 50 of 70 jaar geleden, toen ze groeiden, geen hoogwaardig dieet hadden zoals de mensen van vandaag.

Děti mám moc ráda

Dit is waar, maar bedenk dat er vele decennia geleden niet zoveel ziekteverwekkers waren, er waren geen sprays, kunstmatige kleuren, e, enz., dus er was kwaliteitsvoeding. Ik zorg ervoor dat mijn kinderen gezond zijn en een goed dieet hebben. Dit is echt mijn droom en ik heb er altijd van gedroomd en ik heb het altijd willen bereiken. Ik ben er trots op dat zelfs mijn partner hieraan vasthoudt, dus ik geef mijn kinderen Geen chip of zo. Natuurlijk geven we ze één keer per maand altijd een fooi, en zo laten we ze toe. Dit is zo logisch dat we onze kinderen niet zo willen beperken.

I děti mají své sny.

of als de kinderen naar iemands huis gaan voor een feestje, kunnen ze natuurlijk alles eten. En thuis krijgen ze ook, maar altijd een beetje, ze krijgen niet elke dag veel snoep. En mijn familie en ik echt zorg dat de kinderen hebben een aantal van de groenten en fruit elke dag. Nou, een klein maar heel groot stuk, Ik zei dit gewoon uit het niets omdat je weet dat mijn kinderen veel groenten en fruit eten.Ik geef er echt veel om. Ik eet ook veel groenten, maar ik vond ze helemaal niet leuk als kind, maar verandering is het leven. 

0 reacties