Wat hebben nieuwe eerstejaars nodig voor school?


het starten van school is een kritiek moment. Sommige kinderen kunnen zich hier zorgen over maken, dus het is belangrijk om zoveel mogelijk bij je kleine schooljongen te zijn en met hem over alles te praten.Leg hem uit hoe het gaat op school, de interessante vakken die hij heeft, en dat hij daar goede vrienden zal vinden. Maak hem zeker niet bang op school, om in zijn ogen geen onnodige borsten te maken waar hij bang voor is. Tijdens de vakantie, als je een kind aan boord rijdt met je nakomelingen, via een route die samen naar school gaat, introduceer ze dan voordat je naar school gaat.

en nu, voor praktische dingen,Wat zullen je toekomstige eerste klassers nodig hebben?

dívka

Aktetas of Rugzak– voor het uiterlijk, ga uit van wat het nageslacht wil, als het een gevlekte aktetas is, waarom? Zorg er ook voor dat het zo licht mogelijk is (zodat het kind zijn rug niet belast) en dat de rug wordt versterkt en opgevuld. De lengte van de riem moet verstelbaar zijn. Houd binnen voldoende vakken en compartimenten (voor notitieboeken, studieboeken, Etuis, snacks). Idealiter heeft de tas ook reflecterende elementen.

– als er een lijst van de school is, volg deze dan. Anders is de gebruikelijke potlood, puntenslijper, gum, liniaal, schaar en kleurpotloden voldoende. Eerstejaars hebben nog steeds geen pen nodig, want als hij met een gewoon potlood begint te schrijven, Krijg je zeker instructies van de leraar.

dítě

straffen– er zijn verschillende soorten straffen. Kinderen waarderen meestal de meeste Etuis met meerdere verdiepingen die meer passen en duidelijker zijn. Het wordt aanbevolen om lege exemplaren te kopen en aan te vullen indien nodig. 

Notebook Board-koop verschillende kleuren en verdeel ze door items. Het zal veel duidelijker zijn voor het kind. 

Snackbox en drinkfles– zorg ervoor dat de doos aparte vakken en afdichtingen heeft. Geef voor drinkflessen de voorkeur aan roestvrij staal of zogenaamde gezonde flessen (ze hebben geen geur en zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen). 

Slippers en gymtassen– niet beknibbelen op slippers voor kinderen, houd er rekening mee dat de voeten moeten schoenen van hoge kwaliteit. Daarnaast is er een kleine schooljongen voor enkele uren. Het beste zijn slippers vol hakken en tenen.

0 reacties