winkelen in Forum Novákarolina


als er één ding is dat je niet mag missen als je Ostrava 1 bezoekt, is het Forum Nova Karolina Shopping Center. Het is ontworpen door de Nederlandse architect Rem Koolhaas. Het duurde een ongelooflijke 6 jaar voor het winkelcentrum, het plein en de straat om open te zijn voor het publiek.

op het forum kun je meer dan 240 merkwinkels bezoeken, en iedereen zal vinden wat hij het leukst vindt en bij hem past.
výhled na město Ostrava

onder de belangrijkste huurders zijn Paris H&M, The New Yorker of Marks&Spencer. Maar je vindt er ook winkels zoals Lindex, Datart en Puntanelu. Daarnaast heeft Puntanera ook een mooie kinderhoek en een kraamafdeling.

In de kelder is er de Albert supermarkt, en aan de andere kant is er een bloemist, apotheek en café. Op de 1e verdieping zijn er merken zoals Guess en Calvin Klein.
saské švýcarsko

op de 2e verdieping, naast winkels van sportmerken, kunt u ook kennismaken met Cinema City en fitnesscentrum. De 2e verdieping is als een eethoek. Je kunt er fastfood In vinden, zoals McDonald \’ s, KFC of bijvoorbeeld Burger King.

Subway en Starbucks zijn ook niet te missen.

je kunt ook op een terras op de 2e verdieping of hoger zitten. De attracties van het centrum zijn onder andere de hoogste koepel van de kubus in het midden van het gebouw. Op de binnenwand worden verschillende projecties geprojecteerd. Ook interessant is de transparante kloof, van de 2e verdieping tot de ondergrondse verdieping.

roltrappen, die in verschillende kleuren zijn verkrijgbaar en zich in elke hoek van het gebouw bevinden, helpen de oriëntatie van het object te veranderen. Voor mannen werden hier ook comfortabele hoeken met stoelen en schermen gecreëerd.
kruhový objezd

de bouwkosten bedroegen ongeveer 40 miljard kronen.

Dit project moet echter niet alleen worden opgevat als een winkelcentrum, maar ook als een zeer belangrijke stap voor de ontwikkeling van de stad. Ostrava moet het stadsleven opnieuw beginnen. Er worden voortdurend nieuwe woonwijken en moderne kantoren gecreëerd.

Wij geloven dat de stad een aangenaam stadscentrum zal hebben dat in de toekomst geweldig zal zijn en ook erg blij voor mensen om te bezoeken.

In

0 reacties