zomervakantie in het Jesenikgebergte


Het Jeseniki-gebergte staat vooral bekend als wintervakantiebestemmingen, maar net als andere bergen zijn er in de zomer dingen te bieden. Als u besluit om deze prachtige bergen in de zomer te bezoeken, weet u dat u er zeker geen spijt van zult krijgen!
dlouhé stráně
plaatsen van excursies
in de regio van de Jesenice bergen, zijn er vele mogelijkheden voor excursies. U kunt monumenten en historische bezienswaardigheden bezoeken. Mis een bezoek aan het kasteel van Velké Losiny en de historische papierfabriek niet. Dit zijn 2 unieke en waardevolle Tsjechische monumenten die je nergens anders zult vinden. U kunt ook de prachtige spa bezoeken en het bezoek combineren met enkele leuke stappen. In Velké Losiny kunt u ook een bezoek brengen aan de thermale baden in jesenickélazně, het beroemde Balneo park op een zonnige heuvel. Als u van dieren houdt, zult u zeker onder de indruk zijn van de dierentuin in Lipova of de mini-dierentuin in Lapotin. Ook individuele resorts die in de winter skiën aanbieden, hebben hun eigen zomerprogramma. In petííkov kunt u de zomer bobsleigh cursus proberen. Ook de Golden Mountain dance hall is een bezoek waard.
panorama hor
hoera om te wandelen
Jeseníky is een paradijs speciaal voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Het biedt een groot aantal verschillende toeristische routes en routes. Mis niet een reis naar Pradesh, de hoogste berg in Jeseníki, en een reis naar het mravenečník-massief en lange hellingen. De pompcentrale van Drouhéstránま is een technologisch wonder dat nergens anders te zien is en een bezoek waard is. We raden ook wandelen naar Cherak, giant rocks en Heatherwell.Je kunt rond de veenmoerassen van Rejvíz of Skrítek lopen, naar Keprník gaan, of rustig de hele bergkam oversteken met een rugzak op je rug, van ramzová naar Cervenohorskesedro.  Een ander hoofdstuk is de beroemde forest bar van Lipova, een prachtige plek om te ontspannen tijdens een zomerwandeling en waar u kunt genieten van spek, koffie en andere lekkernijen om uw doel te bereiken.

0 reacties